Компанія Xiaomi анонсувала електронну книгу iReader T6, яка зовні схожа на популярні читалки Kindle від Amazon. Виділяють її хіба що контакти для зарядки на задній панелі. Однак, ця книга має кілька переваг.

Китайська новинка оснащена 6-дюймовим сенсорним дисплеєм E-Ink з роздільною здатністю 1448 × 1072 точок, щільністю пікселів 300 ppi і підсвічуванням з 20 градаціями яскравості. Всередині встановлено ARM-процесор Freescale i.MX6 і 8 ГБ вбудованої пам'яті. Таких параметрів точно вистачить для використання книги за призначенням.

На пристрої встановлено цифровий магазин з сотнями цифрових книг і журналів, але також є і можливість скачування файлів по Wi-Fi. Це величезний плюс, так як деякі книги можуть дружити тільки з зовнішніми накопичувачами. Тепер читалка може сама завантажувати книги, для цього потрібен лише доступ до бездротової мережі.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Вбудований акумулятор на 1 500 мА·ч забезпечить кілька тижнів автономної роботи пристрою. Для економії енергії iReader T6 можна просто прибирати в фірмовий чохол, який переводить книгу в сплячий режим. Досить незвичайна функція, але вона точно сподобається тим, хто не любить кожен раз розблокувати книгу.

Що стосується цін, за новинку доведеться заплатити всього лише 400 гривень.

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.uа писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.