Китайська компанія Vivo запатентувала два мобільних пристрої, в одному з яких дві фронтальні камери випирають з корпусу зверху, нагадуючи вуха. Патент був поданий в середині 2018 року компанією Vivo Mobile Communications до Всесвітнього відомства інтелектуальної власності, повідомляє Letsgodigital. Однак, тільки на нього звернули увагу користувачі мережі. Повідомляється , що у компанії тепер достатньо ресурсів, щоб створити такий смартфон з незвичайним екраном і корпусом.

В останні пару років вирізи в екранах смартфонів є гарячою темою для обговорення. Виробники смартфонів займаються пошуком нових рішень для фронтальних камер, а компанія Vivo завжди намагається вирішити цю проблему кардинальним способом.

Одна з ідей дуже схожа з тією, яку запатентували інженери Huawei, які запропонували невеликий "наріст" у верхній частині корпусу замість спливаючих камер. Це дасть можливість зберегти цілісність дисплея і не витрачати час на складні механізми для виїзду камери.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Другий патент більш оригінальний. Тут камери розташовані подалі один від одного, для них на корпусі передбачені своєрідні вушка. В іншому другий смартфон нагадує попередній.

З'явиться такий смартфон насправді, чи патент так і не вийде за межі стін компанії - покаже час. У будь-якому випадку, виріз на екрані для фронтальної камери вже добряче набрид, причому не тільки користувачам.

Нагадаємо, що смартфон Oppo Reno Z здивує публіку революційної начинкою. Інсайдери повідомляють, що смартфон з'явиться першим на ринку з новим процесором MediaTek Helio P90. Не виключено, що новий чіп зможе скласти конкуренцію навіть Snapdragon 855. Це чудова новина, так як смартфони з процесорами нового покоління будуть з'являтися на ринку з кожним сезоном частіше. Крім цього, девайс отримає акумулятор на 3950 маг, чого більш ніж достатньо для автономної роботи протягом всього дня.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple випустила черговий рекламний ролик. На цей раз, сюжет крутиться навколо iPhone Xr, і його головного достоїнства. Дивно, але цей бюджетник перевершив більш дорогі версії iPhone за часом автономної роботи

Знай.ua писав, що експерти оцінили якість флагмана OnePlus 7 Pro, який був анонсований 14 травня. Як виявилося, експерти поставили дисплея смартфона найвищий бал A+. Подібною оцінкою можуть похвалитися Galaxy S10 і iPhone XS Max.