Виробники комп'ютерних компонентів Intel намагалися приховати наявність вразливостей в їх компонентах. Примітно, що і в цей раз власники пристроїв на конкуруючих процесорах AMD, опинилися поза зоною ризику; виробник підтвердив, що його продукція не схильна нових вразливостей. Втім, для Intel це не зовсім радісна новина. Що ж стосується Intel, схоже, багато помилялися, думаючи, що після історії з уразливими Meltdown і Spectre, їх вже нічим не здивувати. Однак, експерти з'ясували що Intel намагалася підкупити експертів за мовчання про наявність уразливості.

За умовами програми Intel, максимальну грошову винагороду за знайдену уразливість може досягати $100 тис. Як повідомляється, керівництво Intel запропонувало дослідникам в загальній складності $120 тис.: $40 тис. за допомогу у виявленні уразливості і ще додаткові $80 тис. за применшення значущості уразливості. Дослідники відмовилися прийняти таку щедру пропозицію.

Тепер репутація компанії сильно постраждає, як і сама виручка, так як інформація про уразливість швидко розлетілася по мережі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.