Як і обіцяв, Трамп підписав указ про заборону використання обладнання, що представляє загрозу національній безпеці США.

Але це далеко не все, чого варто побоюватися Huawei. Міністерство торгівлі США в найближчі дні внесе компанію в чорний список і заборонити американським корпораціям співпрацювати з Huawei без спеціального дозволу від адміністрації. Це означає, що компанії необхідно почати план “Б”.

The Washington Post повідомляє, що це ж стосується і Google: їй заборонять надавати Android для Huawei. Плюс постраждають деякі постачальники комплектуючих. Однак, китайська корпорація все ж має останній козир у рукаві, і буде випускати смартфони з новою ОС під назвою Kirin OS, яка розроблялася корпорація протягом декількох років.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Швидше за все, компанія знову покаже чергову ОС, причому дуже скоро.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.