Компанія Boosted представила електричний самокат під назвою Rev, здатний проїхати на одному заряді 35 км і досягти максимальної швидкості 40 км/год. Це відмінні показники для такого транспортного засобу. Самокат просто створений для міста, але тільки не для тривалих поїздок.

Виробник заявляє що це “продукт автомобільного класу”, що означає можливість користуватися їм на постійній основі, а не як транспортом останнього кілометра (але не виключає і цього). Самокат в рух приводить електричний двигун 750 Вт, за словами очевидців, дуже тихий. Це теж величезний плюс, так як деякі виробники економлять на двигуні самокатів.

Маса Rev близько 20 кг, і це треба враховувати, якщо в будівлі куди збереться власник не буде ліфта, підйом на умовний шостий поверх принесе кілька нових емоцій. Втім, така плата за величезний кілометраж автономного двигуна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Boosted заявляє, що головні компоненти силової установки Rev захищені від води за стандартом IP67, порт зарядки захищений гумовою пробкою, так що навіть великий дощ самокат має пережити. Він почне продаватися влітку 2019 року і буде коштувати 1600 доларів.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.