Компанія ASUS провела презентацію свого нового смартфона ASUS Zenfone 6, відмінною рисою якого стала наявність рухомого механізму камери.

Камера розкривається на петлях за подобою двері, причому підтримується положення 90 градусів. Це дозволить працювати з незвичними ракурсами, як на камерах з поворотним видошукачем. Сам по собі досить незвичайний смартфон, так що для любителів зйомки це величезна перевага.

Можна і знімати панорами, не рухаючи рукою. Бонусом йде однакову якість як звичайних знімків, так і знімків з фронтальної камери.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сам модуль подвійний, 48-Мп основний (f/1.79) і 13-Мп ультраширокоугольный з охопленням 125 градусів. Виробник говорить про просунутому нічному режимі і автофокусе з Dual Pixel, а також лазерним датчиком. Оптичної стабілізації не є через брак місця в відкидному механізмі. Подивимося, яку оцінку камері смартфона дадуть експерти.

Апарат отримав процесор Snapdragon 855, до 8 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам'яті, Ємність акумулятора, в дусі останніх смартфонів компанії, склала 5000 мАч. Це рекордно великий запас акумулятора, що дозволить не заряджати смартфон кожен день.

ASUS Zenfone 6 буде доступний в сріблястому градієнтному і чорному кольорах. Варіантів пам'яті три: 6/64 ГБ за 499 євро, 6/128 ГБ за 559 євро і 8/256 ГБ за 599 євро. старт продажів відбудеться 25 травня. Коли девайс з'явиться на території України - невідомо.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день.