Компанія Xiaomi зупинятися не збирається і готує черговий бюджетний смартфон під брендом Redmi. Повідомляється, що компанія готує до виходу новий смартфон, який здивує публіку.

Глава індійського підрозділу Ману Кумар Джайн (Manu Kumar Jain) опублікував постер в Twitter, згідно з яким новинку назвуть Redmi Note 7S.

Апарат представлять в Індії вже в цьому місяці — 20 травня. Він отримає подвійну основну камеру з головним модулем на 48 Мп. Чекати залишилося недовго, так що є велика ймовірність, що апарат з'явиться в Україні вже на початку цього літа.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Джайн натякав на швидкий анонс смартфона з чіпом Snapdragon 730. Ми тоді припустили, що мова йде про Mi A3, але швидше за все, це саме Redmi Note 7S. Нагадаємо, SoC побудований за 8-нанометровому техпроцесу. Він має вісім ядер з максимальною тактовою частотою 2.2 ГГц і графічний прискорювач Adreno 618. На жаль, інших подробиць про новий смартфон немає, але компанія уміє робити якісні смартфони за бюджетною ціною. Нагадаємо, що глава компанії заявив, що смартфони під цим брендом випускатимуться не дорожче 350 доларів. Охоче віримо.

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.