Компанія Microsoft заявила, що графічне додаток Paint раніше буде в Windows: її оновили і додали нові функції. Дивно, але компанія прислухалася до прохання користувачів, і залишила одну з найбільш відомих програм у світі. Тепер в Paint можна малювати не тільки з допомогою мишки, але і за допомогою клавіатури.

У новій версії Paint малювання відбувається безпосередньо на клавіатурі – переміщати курсор можна клавішами-стрілками, а для проведення лінії потрібно утримувати "Пробіл". Також є можливість переміщення робочого вікна програми – для цього використовуються стрілки і натиснута клавіша Ctrl.

Вперше про намір Microsoft виключити Paint зі складу стандартних програм Windows 10 стало відомо 24 липня 2017 р. Компанія планувала видалити редактор вже в найближчому на той момент глобальному оновлення ОС. Причиною видалення компанія називала застаріле ПЗ, так і функціонал на сьогоднішній день був не таким вже й великим, так що конкуренти перевершували Paint по всім параметрам. Однак, на цей раз компанія вирішила зробити виняток, і залишила популярне програми у вихідному коді ОС. Але це не означає, що користувачі не змогли завантажити програму окремо.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.