Глобальне оновлення iOS 13 обіцяє бути по-справжньому цікавим - розробники підготували для користувачів дійсно більша кількість нововведень і змін. Однак, це далеко не весь список. Днями стало відомо, що Apple збирається ще й розширити можливості NFС. Про це повідомляє авторитетний розробник Стів Тротон-Сміт. Це чудова новина, так як чіп NFC вже встановлений в нових моделях iPhone, починаючи від iPhone 6.

Спочатку NFC-чіп iPhone можна було використовувати тільки для безконтактних платежів за допомогою функції Apple Pay. Однак, незабаром це зміниться, і до основного функціоналу додасться ще кілька крутих фішок, про яких користувачі не могли і мріяти.

Якщо наведена інформація відповідає дійсності, користувачі зможуть використовувати iPhone як “електронний ключ”. Відмикати цифрові замки на основі NFC, проходити турнікети, оплачувати проїзд в автобусах або метро (при наявності транспортної карти). У теорії, це спростить навігацію по місту, так як крім телефону більше не потрібно з собою мати нічого.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відомо, що співробітники Apple вже у всю тестують нову функцію, так що є велика ймовірність, що влітку з презентацією iOS 13 покажуть і поліпшену роботу NFC-чіпа.

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.