Поки Тім Кук дає поради про необхідність вищої освіти, ми вже дізналися всі ключові нововведення iPhone 11. Ось кілька головних особливостей.

У вересні цього року буде представлена нова лінійка iPhone — однак про новинки ми вже знаємо майже все. Наприклад, дизайн смартфонів практично не зміниться, з'являться лише потрійні камери, і спеціальне місце для них.

Крім того, iPhone 11 і iPhone 11 Max стануть на півміліметра товщі, всі смартфони отримають покращене оптичне збільшення. Крім цього, з'явиться можливість заряджати інші пристрої за допомогою смартфона.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Також Apple дозволила платити в App Store, iTunes, Apple Music і iCloud через Apple Pay. Це означає, що тепер ви зможете оплачувати покупки і продовжувати підписки на цих майданчиках за допомогою карти, прив'язаною до додатка Wallet на вашому iPhone. Функція досить зручна. Тепер не потрібно забивати дані карт кожен раз.

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.