В 2018 році Intel зізналася про те, що в її процесорах є серйозна уразливість, що дозволяє зловмисникам скористатися нею для атаки комп'ютерів. Компанія спільно з Microsoft випустила ряд оновлень для нових моделей процесорів Intel Core 8 та 9 ще в минулому році, але це не минуло безслідно – процесори сповільнилися на 5-15%.

Це означає, що навіть застарілі комп'ютери будуть працювати повільніше. Однак, це ціна за безпеку і цілісність особистих даних користувачів. Застарілі комп'ютери варто зауважити на більш нові моделі, так що ображатися на компанію немає сенсу. Так, новина не сама приємна, але інакше це зробити не можна.

Тепер Intel випустила апдейт мікрокоду для застарілих моделей процесорів начебто Sandy Bridge і більш пізніх. Крім того, випущений патч для старих версій Windows, а виробникам і обладнання, в тому числі Amazon, Apple, Microsoft, Lenovo, RedHat, Ubuntu і VMWare, доведеться оновити свої продукти.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На жаль, повна ліквідація дефектів вимкне режим гіперпотоковості, а це призведе до падіння продуктивності на 40% в залежності від моделі процесора. Швидше за все, найближчим часом ви помітите уповільнення комп'ютерів.

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.