Компанія Google 28 червня 2019 року закриє сервіс для обробки VR-відео Jump. Про це стало відомо з повідомлення, розісланого користувачам сервісу. Судячи з усього, черговий проект не виправдав надій Google, або ж почав витрачати занадто багато ресурсів для розробки.

Зазначимо, що Google запустила хмарний сервіс Jump в 2015 році, щоб спростити створення 360-градусних відео за допомогою спеціальних VR-камер, що складаються з більш ніж дюжини екшн-камер. Після завантаження ПО сервісу автоматично об'єднувало безліч вихідних відео в готовий відеоролик.

Представники Google повідомили, що користувачам необхідно зберегти VR-ролики, що зберігаються на серверах Jump, до 27 червня. В іншому випадку, 28 червня весь користувальницький контент буде автоматично видалений. Компанія відправить на цифрове кладовищі черговий сервіс, який так і не став популярним. Корпорації просто немає сенсу утримувати проект, який не приносить прибутку. Можливо, коли VR стане більш популярним, компанія відновить своє дітище. А поки, публіка поки не готова щільно заглублюватись у віртуальну реальність.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.