Зовсім недавно відбулася презентація доступних смартфонів Google Pixel 3a і Pixel 3a XL, а до офіційного анонсу моделей Pixel 4 і Pixel 4 XL залишилося ще близько 4 місяців. Тим не менш, на одному з YouTube-каналів вже з'явилися відомості про майбутніх пристроях.

За даними джерела, смартфони серії Pixel 4 позбудуться всіх фізичних кнопок і отримають суцільну алюмінієву рамку. Звучить фантастично, але чи буде це зручно насправді - покаже час. Кнопки включення живлення і регулювання гучності поступляться місце ємнісним сенсорам, які розмістяться на правій бічній грані. Звучить дорого і цікаво. Швидше за все, компанія збільшить ціну на нові пристрої, так як на їх розробку піде багато ресурсів і часу.

Причина цієї зміни не уточнюється, але потенційно воно може бути пов'язано з існуючою функцією Google Active Edge. Саме цей сервіс буде працювати справно тільки в тому випадку, коли смартфон позбудеться всіх фізичних кнопок.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, що Windows 7 і Windows XP опинилися в руках хакерів. Зловмисники могли отримати доступ до даних мільйонів користувачів. Проте, корпорація Microsoft швидко усунули цю проблему за допомогою оновлення. Настійно рекомендуємо оновити свою ОС до останньої версії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google назвала головні переваги нічного режиму в смартфонах на Android. За словами компанії, нічний режим дозволяє зменшити витрату заряду акумулятора, і в деяких випадках економія досягає 60 відсотків. Крім цього, темний режим знижує навантаження на очі користувача.

Знай.uа писав, що інсайдери розкрили характеристики флагманського Samsung Galaxy Note 10. Повідомляється, що девайс вийде в декількох модифікаціях, одна з них точно отримає підтримку 5G-мережі. Також експерти повідомили, що об'єм акумулятора буде досягати 4500 маг, що досить багато на сьогоднішній день. Традиційно, презентація девайса запланована на серпень 2019 року.