Днями в базі даних китайського регулятора TENAA з'явилися зображення спрощеної версії флагмана Meizu 16s - Meizu 16Xs. А тепер TENAA розкрила і характеристики смартфона. Тепер же ми дізнаємося про смартфоні все, ще до офіційного анонсу. Безсумнівно, презентація девайс відбудеться в найближчі місяці.

Отже, зовні Meizu 16Xs схожий на Meizu 16s: той же 6,2-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ (2232×1080 точок), ті ж мінімальні рамки навколо нього. Сканер відбитків пальців теж може бути подэкранным, так як на зображеннях його ніде не видно. Компанія вирішила не економити на зовнішньому вигляді смартфона, але зменшила можливості камери, так і процесор не такий потужний. Однак, ціна буде більш ніж приємна.

А ось основна камера відрізняється: у флагмана вона подвійна, у його спрощеної версії — потрійна. Основний сенсор такий же, як у Meizu 16s — 48-мегапіксельний дозвіл двох інших — 8 і 5 Мп. А ось фронтальна камера 16-мегапіксельна (у флагмана 20 Мп). У будь-якому випадку, фотки будуть максимально якісними, так як Meizu завжди робить наголос на камери у своїх смартфонах.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Усередині встановлений восьмиядерний процесор з частотою 2 ГГц. Який саме — не уточнюється, але, найімовірніше, це буде платформа лінійки Snapdragon 700. Оперативної пам'яті 6 ГБ, вбудованою — 64 ГБ, але, можливо, будуть і інші модифікації. Порадує покупців і цінник - за смартфон доведеться віддати близько 300 доларів. Це означає, що апарат зможе дозволити собі абсолютно кожен.

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.