Саббренд Huawei провів презентацію нових топових пристроїв, Honor 20 Pro і Honor 20. Смартфони здивують публіку потужними процесорами, і відмінними камерами.

Новинки виділилися четверными камерами, основний модуль - 48-Мп. Програмне об'єднання пікселів присутня, на виході маємо 12-Мп фотографії. У Honor 20 Pro світлосила склала f/1.4, що є самою “світлої” оптикою на ринку смартфонів. Honor 20 задовольняється f/1.8. Також у звичайній версії відсутня оптична стабілізація, на відміну від Pro. Максимальний зум - 30-кратний. Подібними характеристиками не може похватстаться навіть Samsung Galaxy S10 і iPhone XS Max. І все ж, компанія вже показувала можливості свого зума, який при 30-кратному збільшенні практично не втрачає якість.

Що стосується інших характеристик, апарати отримали 6,26-дюймовий IPS-екран (2340х1080 точок) з врізаним у кутку дисплея зіницею фронтальної камери. Вона 32-Мп c f/2.0. Продуктивність віддали Kirin 980, як у Huawei P30/P30 Pro. Втім, незабаром вийде новий процесор від Qualcomm, дебют якого запланований на грудень 2019 року, а ось смартфон з новим Snapdragon 865 з'являться на прилавках вже в лютому 2020 року.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ємність акумулятора Honor 20 склала 3750 мАч, Honor 20 Pro отримав 4000 маг, підтримується швидка зарядка (22,5 Вт). Сканер відбитків пальців встановлений в торець пристроїв. NFC присутня.

Втім, цінники точно не порадують користувачів. Однак, така плата за безкомпромісний флагман, який практично не має недоліків. Honor 20 з 6/128 ГБ коштує 499 євро, Honor 20 Pro з 8/256 ГБ оцінили в 599 євро. Про дату початку продажів практично немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.