Володимир Зеленський офіційно вступив на посаду президента України під час інавгурації, яка відбулася у стінах Верховної Ради в понеділок, 20 травня. Тим не менш пошуковик Google , як і раніше, вважає президентом Петра Порошенка. Можна подумати, що Google просто не оновив сторінку, але насправді все заплутаніше. Так як про Зеленском вже є інформація в пошуковику, компанія не оновила не тільки пошуковий результат про президента України.

Так, за запитом "президент України" ми можемо дізнатися, що президентом країни залишається Петро Олексійович Порошенко.

А запит "Володимир Зеленський" відправляє нас на статтю "Вікіпедії", де в "шапці" новий головнокомандувач значиться, як "комедійний актор".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тим не менш, в самій статті україномовній "Вікіпедії" Зеленський значиться українським державним діячем і президентом України з 20 травня 2019 року, а також верховним головнокомандувачем збройними силами України. Однак, якщо перейти на українську версію Вікіпедії, на сторінці про Зеленском є інформація, що він просто політичний діяч.

Складно сказати, чому Google до сих пір не оновив інформацію про шостого президента України, але, можливо, стався збій в автоматизованій системі Google, яка пов'язана з "Вікіпедією". Швидше за все, це непорозуміння незабаром виправлять.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.