Компанія General Motors представила свою новітню електронну платформу для автомобілів. Втім, це не новий дизайн автомобіля, або революційна функція, якій не у конкурентів. Компанія зосередилася на проводці електроніки в автомобілі, і ця платформа спростить роботу інженерам, які облаштовують автомобілі за останнім словом техніки.

Така платформа забезпечить майбутнім автомобілів GM пропускну спроможність, необхідну їм для активного використання всіх новітніх автомобільних технологій.

Платформа здатна обробляти до 4,5 ТБ даних на годину, що, за словами General Motors, в 5 разів більше, ніж забезпечує нинішня електронна архітектура. Можливо, це відмінний старт для впровадження автопілота в нові автомобілі, як у Tesla. Поки невідомо, для яких автомобілі створена дана платформа, але про це ми дізнаємось дуже скоро.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.