Samsung знаходиться на шляху до впровадження 3-нанометрового техпроцесу. Це дозволить підвищити швидкодію гаджетів і знизити споживання енергії. Такі показники можливі за рахунок зменшення розміру чіпа на 45%. Дивно, але компанія продовжує покращувати власні напрацювання, тим самим підвищуючи свої шанси обійти конкурентів на ринку смартфонів.

В даний час у більшості мобільних процесорів флагманів поточного покоління використовується 7-нанометровий процес, у тому числі чіпи Qualcomm Snapdragon 855, Kirin 980 і Apple A12 Bionic, які працюють на Galaxy S10 Plus, Huawei P30 Pro і iPhone XS Max відповідно. Зменшення процесора дозволить звільнити більше місця всередині смартфона. Приміром, вільний простір можна використовувати для акумулятора, або ж нових датчиків камер, або взагалі для системи охолодження.

Швидше за все, новий чіп з'явиться вже в 2021 році, коли на прилавках з'явиться Samsung Galaxy S12.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.