Компанія Microsoft початку широке поширення наступного великого оновлення операційної системи Windows, яке називається Windows 10 May 2019 Update і проходить за версією 1903. Звичайно ж, нова версія прошивки буде викачуватися на ПК користувачів автоматично. Нагадаємо, що microsoft попередила користувачів, що нова прошивка може викликати “синій екран смерті”. Це відбувається із-за застарілих драйверів, або із-за невідповідності файлів. Втім, це не так смертельно для комп'ютера.

Що стосується травневого update 10, воно не стільки про нові функції, скільки про стабілізацію ОС. Апдейт містить безліч виправлень, спрямованих на поліпшення стабільності і швидкості роботи системи. Будемо сподіватися, що нове оновлення не буде таким же, як це було восени 2018 року, коли оновлення удаляло особисті файли з пристроїв, причому повернути їх вже не можна. Тоді репутація корпорації сильно постраждала, тому права на помилку немає.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.