Тиждень тому компанія OnePlus офіційно представила свій новий флагман OnePlus 7 Pro. Зараз перша партія новинки надійшла в продаж і всі смартфони розкупили всього за одну хвилину. Це означає, що смартфон підкорив публіку ще до початку продажу. До речі, чутки про смартфон були у мережі протягом декількох місяців, і всі вони підтвердилися.

Як інформує Gizchina, в продаж надійшла модифікація з 8 ГБ оперативної і 256 ГБ флеш-пам'яті в кольорі Blue Star. Як заявив гендиректор OnePlus, за цю хвилину продажу компанія заробила мільярд юанів (близько 144 мільйони доларів). Це новий рекорд для компанії. Однак, є всі шанси, що цей смартфон стане кращим в 2019 році.

Окрему увагу варто приділити камері OnePlus 7 Pro. Компанія зробила акцент саме на камері, яка на сьогоднішній день є однією з кращих серед смартфонів. Основна камера має три модулі: основний модуль на 48 Мп (f/1.6), ультраширокий на 16 Мп (117 градусів) і 8 Мп телемодуль (f/2.4). Дозвіл фронтальної камери – 16 Мп.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

OnePlus 7 Pro в Україні. Коли новинка надійде в продаж на нашому ринку поки не повідомляється. Однак, є можливість зробити попереднє замовлення. Вартість модифікації з 6ГБ оперативної і 128 ГБ пам'яті становить 21 999 гривень. При цьому ціна на спрощену версію OnePlus 7 стартує від 16 999 гривень. Досить непогана ціна за такий смартфон, який дійсно можна назвати флагманським.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.