Mozilla випустила нову версію свого браузера з внутрішніми змінами, які повинні суттєво покращити його продуктивність. Розробники змогли визначити ті області, в яких браузер здатний прискорити процес завантаження веб-сторінок. Однак, це було зроблено не просто так: компанія хоче створити справжнього конкурента популярного браузеру Chrome від Google, який вже багато років лідирує на ринку браузерів.

Нові алгоритми розпізнають основну інформацію сайту, яка буде завантажуватися в першу чергу, а вторинні елементи будуть відображатися по мірі перегляду сторінки. Це означає, що скрипти популярних сайтів і сервісів завантажуються на 40-80% швидше, а деякі елементи, такі як модуль автозаповнення, не завантажуються, якщо на сторінці немає відповідних форм. Це знизити навантаження на комп'ютер, а також збільшить швидкість передачі даних.

Firefox 67 тепер вміє зупиняти роботу невикористовуваних вкладок, якщо в системі залишилось вільними менше 400 МБ ОЗУ. Це повинно поліпшити продуктивність браузера в системах з малим об'ємом оперативної пам'яті. Подивимося, чи буде браузер таким же швидким, як це гарантують розробники. Між Chrome і Firefox конкуренція триває багато років.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.