Компанія Sony опублікувала свою нову стратегію для мобільного підрозділу і поділила світ на категорії. Судячи з усього, справи у компанії йдуть не так гладко, як хотілося б. У всякому разі, стан мобільного підрозділу Sony бажає кращого.

На карті розвитку мобільного бізнесу синім позначені регіони, на яких сфокусуються зусилля. Це насамперед домашній ринок - Японія, а також країни Євросоюзу, Великобританія і Тайвань. Компанія сможеет розподіляти смартфони за їх ціновим категоріям. Приміром, на ринку Індії популярні смартфони з цінником до 200 доларів, так що продавати там флагмани за 1000 доларів просто немає сенсу.

Червоний колір - по суті інший світ, там Sony буде прикладати менше зусиль для розвитку свого бренду. Китай, США та країни колишнього Союзу потрапили в зону, де Sony взагалі не збирається продавати смартфони, принаймні офіційно. Схоже, Sony не бажає мати справ з країнами, які не особливо розвинені в плані політики.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Головною метою назвали отримання прибутку починаючи з 2020 року. З цієї причини, не самі великі або занадто конкурентні ринки збуту відсікаються.

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.