Корпорація Microsoft приступила до поширення update 10 May 2019 (версія 1903). Було досить багато розмов про те, що в цій версії Microsoft оптимізувала ядро для підвищення продуктивності процесора.

І хоча оновлення досить велика, і додало кілька крутих функцій, основне завдання поліпшити продуктивність, що точно сподобалося геймерам.

Щоб перевірити на практиці, як оновлення Windows 10 May 2019 працює з іграми, колеги з Techpowerup провели власне тестування.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Результати тестування представлені на графіку у вигляді приросту або втрати продуктивності в версії Windows 10 May 2019 у порівнянні з базовою версією Windows 10 Fall 2018. Для кожної відеокарти доступний окремий графік. Судячи з графіку, можна сміливо заявити, що приріст продуктивності все ж є. У будь-якому випадку, варто віддати належне Microsoft, так як вони не тільки не зламали роботу Windows 10, але і поліпшили, а це буває не так вже й часто.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.