До конференції WWDC 2019 залишається всього два тижні, Apple розіслала запрошення представникам тематичних видань. Журналістів запросили тільки на перший день заходу, на який запланована основна презентація, незважаючи на те, що воно пройде в період з 3 по 7 червня. Цікавинок буде купа, так що за презентацією точно потрібно стежити.

За традицією в перший день конференції WWDC в Купертіно найбільшу увагу приділяють оновленням операційних систем. Очікується, що на заході Apple представить iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 і tvOS 13. Найбільш примітними релізами з цього квартету, як не дивно, стануть дві платформи: iOS 13 і watchOS 6.

iOS 13 отримає темний режим, який очікують мільйони, а також поліпшену продуктивність. Крім цього, нова ОС для iPad отримає унікальну функцію - підтримку мишки. Це означає, що планшет може стати повноцінним ПК при необхідності. Для цього потрібно всього лише підключити клавіатуру і мишку. Що стосується watchOS 6, варто відзначити, що розумні годинник отримають власний App Store з різними додатками. Це допоможе зробити девайс менш залежним від смартфонів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.