Після впровадження безвиза інтерес до подорожей по Європі значно виріс. Деякі вибирають звичайне подорож на літаку і ночівлі в готелях. Велолюбителі і зовсім виїжджають на своїх двоколісних.

економ-подорожі прекрасно підійде велосипед. Їм зручно їхати, ще й тому, що можна самому скласти маршрут, де зупинитися і оглянути цікаві саме вам місця. Правда, для цього потрібна екіпірування, так і варто зробити ТЕ велосипеда перед подорожжю, щоб він не зламався посеред поля.

До пропускного пункту, або до найближчого міста можна дістатися поїздом або автобусом. Потім, залишається найголовніше – перетнути кордон. Зазвичай тут стандартні питання: куди їдете, скільки у вас грошей, на скільки днів і не везете алкоголь і сигарети. Після цього пересуватися по Європі буде досить легко. На кожному куті є заправки, в яких можна підкріпитися, накачати колеса і так далі. Правда, настійно рекомендуємо придбати ліхтарями і надійним гальмом, так як закони Європи досить суворі навіть велосипедистам.

Кращі країни для велотуризму: Чехія, Німеччина, Нідерланди. Тут майже скрізь є велосипедні доріжки, а поруч обладнані місця для відпочинку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Замість готелів можна переночувати навіть у кемпінг-зоні за копійки, розмістивши свій намет у спеціально відведеному для цього місця.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.