На початку травня у Мережі були опубліковані перші фото фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 4, а тепер з'явилася інформація про те, що новинка, нарешті, перейде від монохромного дисплея і перейде на кольоровий екран. Це означає, що новинка буде все більше схожою на розумні годинник, які володіють більш широким функціоналом. Крім цього, девайс отримав ще кілька крутих фішок.

Крім того, повідомляється, що Xiaomi Mi Band 4 отримав акумулятор збільшеної ємності на 135 мАч (у Mi Band 3 – 110 маг) і модуль Bluetooth 5.0. Також обіцяють поліпшену систему відстеження пульсу.

Очікується, що Xiaomi Mi Band 4 буде представлений у двох версіях з модулем NFC (XMSH08HM) і без нього (XMSH07HM). Дата виходу Xiaomi Mi Band 4 поки не називається, але апарат точно з'явиться на прилавках вже в червні. А цінник швидше всього буде близько 30 доларів, і це за саму просту модифікацію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.