Лінійка смартфонів Galaxy A продовжує дешевшати на азіатських ринках. Трьома тижнями раніше в Індії впали ціни на Samsung Galaxy A10, A20 і A30, тепер черга дійшла і до свіжої моделі A50. Дивно, але через 3 місяці після презентації девайс істотно подешевшав, ніж тільки порадував користувачів.

Стандартна Galaxy A50 з 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті і 64 ГБ флеш-пам'яті на борту подешевшала на 22 долари США (580 гривень). Таким чином, вартість смартфона впала до 267 доларів (7,039 грн). У теорії, це дозволить підвищити продажі смартфона, так як за 3 місяці після презентації всі забули.

Samsung Galaxy A50 цінують за ємний акумулятор (4000 маг), 6,4-дюймовий Super AMOLED дисплей з роздільною здатністю Full HD+, а також модуль NFC. Зазначимо, що смартфон досить популярний за рахунок ціни та характеристик. Компанія позиціонує девайс як смартфон середнього класу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.