Samsung Galaxy Xcover 4 був випущений ще два роки тому — у березні 2017 року. Після цього ходили чутки про його наступника Galaxy Xcover 5, і ось нарешті вони підтвердилися. Судячи з усього, компанія вирішила відродити легендарну лінійку смартфонів, які сподобаються любителям активного відпочинку і екстремальних видів спорту.

Нова модель нещодавно отримала сертифікацію Федеральної комісії зі зв'язку США (FCC), а це означає, що випуск вже зовсім скоро.

В базі FCC смартфон проходить під модельним номером SM-G398FN/DS. На жаль, характеристики вказані тільки ємність акумулятора — 2800 мАч. Стільки ж було у Galaxy Xcover 4, а для сучасних моделей цього вже мало. Втім, не виключено, що компанія пожертвувала об'ємом акумулятора заради інших переваг девайса. Відомо, що він буде захищеним, так що падіння з невеликої висоти йому не зашкодить.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше Galaxy Xcover 5 також з'явився в базі бенчмарку GeekBench. Там зазначено, що смартфон отримав процесор Exynos 7885, 3 ГБ оперативної пам'яті і операційну систему Android 9 Pie (швидше за все, з фірмовою оболонкою One UI).

Точна дата анонсу невідома, але голландський рітейлер Centralpoint вже почав приймати замовлення на SM-G398с назвою Xcover 4S. Коштує він €250, а датою виходу вказали 4 червня. Смартфон буде бюджетним, так що потрійний камери і крутого процесора очікувати не варто.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.