Компанія Panic представила незвичайну мобільну ігрову консоль Playdate, яка відрізняється чорно-білим екраном без підсвічування, унікальними органами управліннями та вбудованими іграми, які змінюватимуться на сезонній основі. Сама по собі консоль не буде дивувати геймером відмінною якістю графіки, або величезною потужністю. Це данина ретро-ігор, яких так не вистачає на ігровому ринку.

Зовні консоль нагадує класичні моделі типу Game Boy, однак тільки до тих пір, поки у справу не вступає “заводна ручка” на правій боковині. Цей аналоговий орган управління використовується в іграх, де, приміром, може “перемотати час” назад або вперед. На жаль, підзарядити батарею з її допомогою не можна. У будь-якому випадку, це досить революційна, і це допоможе скрасити геймплей.

Модель розповсюдження також буде відрізнятися від звичної. Після покупки власник отримає всього одну гру, при цьому раз на тиждень на консоль буде завантажуватися нова гра, і так протягом 12 тижнів. Незвичайна система, яка дозволить змінювати ігри, яких не так вже й багато.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Компанія обіцяє почати збирати попередні замовлення на консоль Playdate в кінці 2019 року і здійснити перші поставки на початку 2020 року. Роздрібна ціна консолі складе $149.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.