Дослідниця в галузі кібербезпеки, відома під ніком SandboxEscaper, виявила кілька нових вразливостей в системі Windows. Не минуло й тижня, як у новому травневому оновлення ОС WIndows 10 виявили нову уразливість. Тепер же корпорації доведеться випустити ще одне невелике оновлення заради усунення нової уразливості.

Одна з проломів дозволяє користувачам отримувати доступ до файлів, якими володіє адміністратор, не маючи відповідних прав. Ще один виявлений фахівцем дефект операційної системи дозволяє копіювати файли у папки, доступ до яких обмежений. Судячи з усього, користувачі знову під загрозою, але їм вже не звикати.

Фахівці з кібербезпеки припускають, що Windows усуне дефекти 11 червня, коли вийде наступне оновлення. Настійно не рекомендуємо залишати свій ноутбук або комп'ютер без нагляду до 11 червня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.