Екіпажам космічних станцій суворо заборонено вживати спиртні напої. Стан випила не можна назвати адекватним, повідомив завідувач відділу харчування Інституту медико-біологічних проблем Олександр Агурєєв. Це означає, що алкоголь на МКС строго під забороною. І це абсолютно нормально, так як космонавти знаходяться у відкритому космосі, і будь-яке випадкове рух може призвести до смерті екіпажу.

У космосі можна вживати всіх напоїв, крім алкогольних, як це не дивно — газованих теж. Крім цього, експерти не можуть дослідити стан людини під алкоголем в космосі.

Вчений зазначив, що, коли створювалася МКС канадські дієтологи запропонували включити вино в раціон космонавтів так, як це прийнято на підводних човнах.

Однак, подводна човен і МКС - це дві великі різниці, за твердженням NASA.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.