Після накладення санкцій США на Huawei, кілька великих компаній припинили співпрацю c китайським виробником. У їх числі опинилися Google, Intel і Qualcomm.

Тепер до дотримання заборони приєдналася Microsoft. Судячи з усього, корпорацію теж змусили відмовитися від співпраці з китайською корпорацією. Софтверний гігант вилучив з продажу ноутбуки Huawei MateBook X Pro і MateBook D, а також Arm Holdings, чиї розробки представлені в 95% смартфонів світу. безсумнівно, це вдарить станом компанії. Та якщо продукція Huawei на території Китаю користується величезною популярністю, то в США такі девайси під забороною.

При спробі зайти на сторінку з товарами, їх сторінки видають помилку 404, а пошук будь-якого обладнання Huawei не дає жодних результатів у Магазині Microsoft. Тим не менш, закешированная версія збереглася. Нагадаємо, що ноутбуки від Huawei є кращою на ринку альтернативою Apple MacBook. Що ж, тепер частина прибутку втратить і Microsoft.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вирішила встановлювати на свої смартфони власну ОС, над розробкою якої корпорація займалася ще з 2012 року. Так як Google змусили відмовитися від співпраці з Huawei, корпорації необхідно знайти гідну альтернативу Android. Що ж, нова ОС буде називатися Hongmeng, і вона буде більше схожим на iOS, ніж на дітище від пошуковика.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагмани Honor 20 і Honor 20 Pro офіційно представили. Ці смартфони здивують публіку не тільки крутий начинкою, але і відмінною камерою з 30-кратним зумом, який дозволяє зберегти якість фото навіть при максимальному наближенні.

Знай.uа писав, що смартфон HONOR 10i дістався до України, і тепер жителі країни можуть придбати цей девайс. До речі, його вартість дуже непогана - 7499 гривень. За такий флагманський девайс це відмінна ціна. Втім, не дивно, адже HONOR належить корпорації Huawei, яка теж вміє приємно дивувати публіку.