Слідом за забороною використовувати Android, а також вилучення з продажу пристроїв на території США, у компанії Huawei з'явилися нові проблеми, пов'язані з "санкціями". Тепер китайського виробника вигнали з SD Association. Іншими словами, компанія не зможе вбудовувати в свої смартфони можливість підтримки SD-карт, які збільшують об'єм пам'яті смартфона. Однак, iPhone вже давно не користується подібними технологіями, і продає смартфони з вбудованою пам'яттю, а смартфони просто відрізняються в ціні. Це єдиний очевидний вихід для китайської корпорації.

У свою чергу Huawei напевно передбачила такий хід подій, і заздалегідь розробила власний стандарт карт пам'яті – Nano. Цей форм-фактор використовують те ж внутрішнє обладнання, що і карти microSD, але в корпусі Nano SIM. Технологія проста у використанні, і дозволяє обходити заборону. Корпорація хоче стати автономною, і виробляти смартфони самостійно, як це робить яблучна корпорація.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово представила новіе гаджети лінійки MacBook Pro. Звичайно ж, мова йде про ноутбуки. За заявою компанії, це самий потужний ноутбук в історії Apple. Втім, за нього доведеться дуже багато заплатити. Про вартість не повідомляється, але аналітики запевняють, що ціна буде в районі 2 тисяч доларів. На щастя, компанія вирішила оновити клавіатуру, з якою раніше були проблеми у тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei залишиться без компонентів для своїх смартфонів. Практично всі американські компанії відмовилися від співпраці з китайською корпорацією, що завдало їй величезний удар. Тепер навіть немає можливості співпрацювати з виробниками чіпсетів для смартфонів та інших гаджетів.

Знай.uа писав, що компанія Google зробила приємно українським студентам. Тепер платні додатки YouTube Music і YouTube Premium для студентів будуть коштувати копійки. Тепер платні послуги пошуковика будуть доступними кожному студенту.