Корпорація Microsoft припиняє співпрацю з китайською компанією Huawei. Про це з посиланням на власні джерела повідомляє South China Morning Post. Це було цілком очікувано, так як Google і інші американські компанії про це заявили ще минулого тижня.

Це означає, що відтепер американська корпорація припиняє продавати Huawei ліцензії на Windows для ноутбуків і інших пристроїв. Вже існуючі пристрої китайської компанії з операційною системою від Microsoft продовжать отримувати оновлення. За інформацією джерела, сервісна команда Microsoft вже покинула штаб-квартиру в Шеньчжені.

Однак, у компанії є козир в рукаві, і ми говоримо про нову ОС, розробкою якої займалися ще з 2012 року. Що ж, настав момент, і тепер китайська корпорація буде впроваджувати її в ноутбуки і смартфони.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як відомо, влада США підозрює китайську компанію Huawei в шпигунстві. В кінці травня цього року Google обмежив доступ до Android для компанії Huawei. Крім того, SD Card Association виключила Huawei зі своїх членів у зв'язку з санкціями.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.