Китайська компанія знову здивувала своєю розробкою. На цей раз новий Power Bank за сумісництвом може бути дзеркалом для макіяжу. Втім, корпорація вже не вперше дивує публіку, але з кожним разом з'являються незвичайні гаджети, які найчастіше мають два або 3 застосування.

Цей пристрій, в більшості випадків, створила інша компанія-партнер. Новинка має габарити 85 x 76 x 17 мм, що робить її дуже компактною для невеликої дамської сумочки. Придбати незвичайний гаджет можна за ціною ¥ 129 або &≈; ₴ 490 / $ 19.

Акумулятор досить маленький - всього лише 3000 мАч, і цього вистачить, щоб зарядити смартфон один раз. Крім цього, акумулятор отримав дзеркальце, і світлодіодне підсвічування. Буде гаджет дійсно популярною - покаже час. У будь-якому випадку, дозволити собі зможе кожен.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.