Компанія Samsung минулого тижня випустила оновлення прошивки для флагманських Galaxy S10, яке повинно було поліпшити характеристики камер, а також збільшити продуктивність.

Однак, на форумах почали з'являтися скарги на нову прошивку. Найпоширеніша скарга - це зависання сторонніх додатків. Наприклад, зараз точно відомо, що проблема торкнулася таких додатків, як Twitter і Nova Launcher. Останні найбільше схильні до впливу нового бага, але тільки ними двома справа не обмежується. Дивно, але смартфон з цінником від 700 доларів працює з перебоями, якщо це взагалі можна назвати роботою.

Один з користувачів, який зіткнувся з проблемою зависання додатків, розповів, що у нього завис Twitter, а також зауважив, що останнім часом програма не оновлювалося в магазині Google Play, а отже всьому виною, без сумніву, є останнє оновлення З самого смартфона.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Компанія поки ніяк не відреагувала на ці скарги, ну а ми настійно не рекомендуємо оновлювати свої смартфони до актуальної ОС.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.