Видання 9to5mac опублікувало три знімки екрану iPhone з iOS 13, яка буде офіційно представлена тільки 3 червня. На скріншотах видно, що інтерфейс робочих екранів не змінився. Зате можна побачити, як буде виглядати довгоочікувана темна тема. Інсайдери досить авторитетні, щоб вірити скріншотам. Безсумнівною, саме такою і буде нова версія ОС від яблучної корпорації для iPhone І iPad.

Завдання темного режиму — берегти очі користувачів в темряві і економити заряд акумулятора. У теорії, це дозволить економити заряд смартфона на 50 відсотків, і це відмінний показник. Поки не зрозуміло, чи сторонні додатки автоматично адаптувати інтерфейс користувача під темну тему і будуть розробники додавати підтримку цієї функції. Втім, Google зобов'язала розробників створити підтримку темного режиму для своїх програм, щоб зробити Android максимально безшовним.

В новій iOS також змінився інтерфейс для роботи зі скріншотами: іконки стали кольоровими, змінилося розташування кнопок. Крім того, в iOS 13 сильно змінилося додаток “Нагадування”: у версії для iPad зліва з'явиться окреме вікно зі списками. Однак, програма не така вже й популярна, щоб загострювати на ньому увагу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.