Не встигла компанія вирішити проблему з фантомними торканнями на OnePlus 7 Pro, як інші користувачі стали повідомляти про нову проблему з цим смартфоном. На цей раз володарями новенького флагмана почали скаржитися на високий шум, що виходить з динаміка під час розмови. Судячи з усього, проблема не вирішується оновленням ОС, так що компанії доведеться відкликати свої смартфони, або безкоштовно міняти компоненти в сервісних центрах.

Один з користувачів охарактеризував проблему як “електричний шум” і зазначив, що аналогічна проблема спостерігалася і в OnePlus 3T, але виробникові вдалося пофіксити баг програмним оновленням. Дивним шум звучить по-різному, в залежності від підключених функцій і бездротових мереж.

Незрозуміло з чим пов'язана поява проблеми з шумом і на даний момент OnePlus ніяк не коментує те, що відбувається. На щастя, кількість скарг в мережі не так вже й багато, так що у компанії є можливість зам'яти це непорозуміння.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.