Чергова підстава від Google торкнулася браузера Microsoft Edge, який з недавнього часу перейшов на Chromium і тепер складає конкуренцію Chrome. Пошуковий гігант почав блокувати вміст сайту YouTube, пропонуючи користувачам Edge оновити версію свого браузера або встановити Google Chrome. Дивно, але Google напевно буде заперечувати причину блокування, але нескладно здогадатися, що справа все в конкуренції. Раніше браузер від Microsoft був просто жахливим, але з переходом на Chromium він зміг досягти тих самих показників, що і Chrome від пошуковика.

Користувачі Microsoft Edge можуть заходити на YouTube, проте замість останнього дизайну, вони бачать стару версію сайту. Найімовірніше, Google почала впливати на просування власного продукту.

Крім того, якщо в новому Edge відкрити посилання на конкретне відео з активним чатом, то ви не побачите повідомлень. Замість них буде відображатися текст з проханням оновити браузер.

Google поки не дала ніяких пояснень, але користувачі вже мають свою думку на цей рахунок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.