Функція відстеження камер контролю швидкості в картографічному сервісі Google Maps стала доступна в 25 країнах. Раптово, Google вирішила оновити один з головних сервісів компанії, що точно сподобається водіям.

Вона дозволяє бачити, де на маршруті знаходяться такі камери і підтримувати необхідний швидкісний режим на кожному з його ділянок. На жаль, нова функція поки не доступна на території України, але всьому свій час.

Функція розгортається поступово і не відразу з'явиться у всіх користувачів, навіть з названих країн. Дана можливість поки недоступна в Україні, але враховуючи масовість оновлення і поява функції майже у всіх сусідів крім Білорусі, Молдови та Польщі, можна очікувати швидкого її появи і у нас. Це лише питання часу, і нова функція дозволить уникати штрафів водіям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.