В Нідерландах місцеві жителі в ніч з 24 на 25 травня помітили вельми цікаву картину. З Землі було видно, що рухався по орбіті так званий поїзд із 60 супутників зв'язку Starlink компанії SpaceX Ілона Маска.

Супутники було виведено на орбіту 24 травня з американського космодрому на мисі Канаверал. Про це повідомляють американські ЗМІ.

Ілон Маск
Ілон Маск

Після цього, Ілона Маска запідозрили в пособництві прибульцям. Справа в тому, що дивну активність в небі виявили в голландській агенції зі спостереження за інопланетної діяльністю. Вони повідомляють, що в ніч, коли було запущено супутники Starlink Ілона Маска, у небі також було зафіксовано замасковані під супутники об'єкти.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ми отримали більше 150 повідомлень від випадкових спостерігачів, які стали свідком даної події.", - повідомив представник агентства.

Дізнавшись про це, уфологи прийшли до висновку, що на "поїзд" із супутників Ілона Макса завітали якісь літальні засоби, які пізніше, різко змінюючи напрямок, зникали в небі.

Нагадаємо, супутники Ілона Маска пролетіли над Україною.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск створив легальну смертоносну зброю.

Знай.uа писав, SpaceX успішно вивела на орбіту 60 супутників із глобальним безкоштовним інтернетом.