Через кілька днів після анонсу OnePlus 7 і OnePlus 7 Pro стартували продажі тільки старшої версії смартфона. Зараз стало відомо, коли з'явиться молодша модель, яка теж стане популярною з-за своєї доступності. Так, більш дешева модель не так кардинально відрізняється від Pro-версії.

OnePlus повідомила, що перші продажі смартфона почнуться вже 4 червня в Індії. В наявності буде чорна і червона забарвлення, а також модифікації на 6/128 ГБ і 8/256 ГБ. За базову версію попросять $472, а за топову - $544. Цілком собі відмінна ціна, якщо врахувати, що апарат отримав флагманську начинку. В цей же день новинка з'явиться в Китаї з більш привабливим цінником і з іншими варіантами пам'яті: 8/256 ГБ ($434) і 12/256 ГБ ($506). Коли смартфон вийде в Європі, поки не повідомляють. Будемо сподіватися, що новинка з'явиться на території України, причому за приємною ціною.

Нагадаємо, OnePlus 7 отримав такий же зовнішній вигляд, як і OnePlus 6T. У нього встановлений 6.4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю FHD+, новий подэкранный сканер і топовий 7-нанометровий процесор Snapdragon 855. Все це зробить цей девайс кращим смартфоном 2019 року.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетній ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.