Мобільний браузер Chrome, незважаючи на свою популярність, мав ряд недоліків, головним з яких було незручне меню вкладок. Проте, компанія вирішила змінити це, і викотила в загальний доступ оновлений браузер для смартфонів. І хоча дизайн не так кардинально відрізняється від попередньої версії, зміни все ж є, і їх не помітити не вийде.

28 травня в Google Play з'явилася оновлена версія Chrome для Android з новим меню вкладок. Раніше ця функція була доступна тільки в бета-версії веб-браузера і працювала з перебоями. Тепер нововведення отримало ряд виправлень і стала доступно всім, обіцяючи в кращу сторону змінити наше уявлення про багатозадачності. Втім, це дозволило мінімізувати дизайн смартфона, що не може не радувати. Як мінімум, це зручно.

Нововведення являє собою відразу дві функції, поєднані в одну. Перша являє собою угруповання мініатюр відкритих вкладок у вигляді сітки, на зразок Speed Dial у Chrome. Тепер вікна не перекривають один одного, дозволяючи чітко розглянути вміст кожного з них.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi представила бюджетний ноутбук RedmiBook 14, який здивує користувачів своєю продуктивністю. Так, дизайн девайса дуже нагадує ноутбуки від Apple, але так навіть краще. Сам по собі ноутбук продається в різних модифікаціях, а ціна від 580 до 730 доларів. Коли ноутбук з'явиться в Україні - невідомо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung відмовилася від 10-кратного зума для своїх смартфонів. Корпорація вперше за ці роки вирішила відмовитися від такої можливості. Є велика ймовірність, що компанія розробить більш цікаву технологію, яка здивує світ. За заявою компанії, Samsung не хоче, щоб смартфони мали потворний зовнішній вигляд із-за випирає камери.

Знай.uа писав, що компанія Google Maps приготувала сюрприз для водіїв. Тепер жа в навігаторі буде відображатися наявність дорожньої камери, яка стежить за швидкістю. Тепер же водіїв про це буде попереджати сам сервіс від Google. І хоча функція поки не доступна на території України, це лише питання часу.