Компанія Apple нарешті відновила плеєр iPod touch, додавши в сьоме покоління моделі більш потужний процесор A10 Fusion і збільшивши обсяг пам'яті до 256 ГБ. Дивно, але компанія не забула про музичному плеєрі, і випустила нову версію. Втім, він не такий вже й корисний, так як всі функції є вже в звичайному смартфоні, і навіть на Android.

Зазначимо, що попереднє шосте покоління iPod touch вийшло ще в липні 2015 року, таким чином плеєра довелося чекати поновлення майже чотири роки. Процесор A10 Fusion (такий же використовується в iPhone 7) має помітно більш високою продуктивністю, так що власники пристрої зможуть грати в сучасні ігри, а також отримають підтримку AR-функцій і Group FaceTime. Проте, ціни на нього значно нижче, ніж на iPhone 7. І все ж, це плеєр, так що телефонувати з нього точно не вийде. Однак, для любителів активного відпочинку він стане дуже корисним, так як його компактність вражає.

Новий iPod touch сьомого покоління оцінили в $199 за версію з 32 ГБ пам'яті, $299 - за 128 ГБ і $399 - за 256 ГБ.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.