В мережу злили нові дані про ОС від Huawei, яка прийшла на заміну Android і Windows для комп'ютерів і ноутбуків.

“Ми сповнені рішучості зайнятися дослідженнями і розробкою ядра для нашої майбутньої операційної системи, — наголошувала лист, яким Huawei предваряло своє запрошення приєднатися до проекту Hongmeng в 2018 році. – Вам належить взяти безпосередню участь в її розробці, працюючи спільно з провідними фахівцями в області проектування операційних систем”.

Кандидатам, які проходили відбір, пропонувалася неймовірна за мірками галузі заробітна плата, яку сама Huawei називала безпрецедентно високою. Крім цього, кандидати розміщувалися в різних куточках світу і навіть Міт допомагав розробити нову ОС для китайської корпорації. У компанії є всі шанси затьмарити iOS від Apple, і навіть Android.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами людини, знайомого з ходом розробки Hongmeng, майже вся інформація про неї, яка з'являлася в Мережі, була невірною. Майбутня платформа Huawei не є форком Android, а базується на ядрі Linux та однаково добре працює як на смартфонах, так і настільних комп'ютерах, дозволяючи замінити Windows. Подивимося, що з цього вийде.

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.