Автомобільна і мотоциклетна компанія BMW об'єдналася з виробником самокатів Micro Mobility і буде продавати під своїм брендом електричні і традиційні самокати. Дивно, але компанія вирішила заявити про себе і на ринку самокатів, в якому лідерство тримає Xiaomi з їх электросамокатами за доступними цінами.

Модельний ряд BMW Micro-Mobility буде складатися з трьох самокатів різних цінових категорій:

Звичайно, ціни не такі вже й низькі, але і автомобілі BMW далеко не низького класу. Увага до деталей у компанії дуже важливо, тому що самокати точно коштують своїх грошей.

Що стосується характеристик, BMW E-Scooter зможе розганятися до швидкості 20 км/год завдяки 150-Вт мотору і проїжджати на одному заряді літій-іонного акумулятора до 12 км. У електросамоката дві незалежні гальмівні системи на передньому і задньому колесах. Маса транспортного засобу — 9 кг. Самокат досить важкий, але така плата за комфорт і тривалість їзди на електротязі.

Нагадаємо, що компанія Google знизила ціни на свої планшети Pixel Slate. Приміром, якщо раніше за топову модель просили близько 1600 доларів, то тепер девайс продається за ціною в 1400 доларів. Втім, це все ще занадто багато для такого пристрою, і навіть Apple не продається свої планшети за такою ціною. На цей крок компанія пішла заради збільшення продажів. Подивимося, якими вони будуть в наступному фінансовому кварталі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Samsung Galaxy S10 зіткнулися з черговим багом. Користувачі відзначають, що нова прошивка для смартфонів почала різко гальмувати роботу смартфонів, причому тільки з мобільними додатками. Дивно, але смартфон за 1300 доларів раптово почав працювати жахливо. Компанія поки ніяк не відреагувала на скарги користувачів мережі.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft вирішила відмовитися від співпраці з Huawei. Корпорація більше не буде встановлювати на ноутбуки китайської компанії ОС Windows.