Житель української багатоповерхівки оригінальним способом вирішив проблему зарядки свого Chevrolet Volt. Зарядний пристрій він повісив прямо на дереві біля дороги. Дивно, але кабель ще не сподобався злодюжкам, які люблять скручувати мідні кабелі з багатоповерхівок, що є звичайною справою для таких людей.

Причина такого рішення дуже проста: так і зручніше, і провід нікому не заважає. Зарядити електромобіль або гібрид можна під будинком, а від негоди чарджер захищений свого роду футляром у вигляді скворечницы. Це теж свого роду маскування, щоб кабель не привертав особливої уваги.

Доречі, якщо придивитися, то помітно, що Chevrolet Volt ще й з ГБО. Нагадаємо, що крім електромотора він оснащений бензиновим генератором, що виробляють електрику і збільшує запас ходу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила новий плеєр iPod Touch 7. Відзначимо, що компанія оновила плеєр вперше за 4 роки. Що стосується поліпшень, компанія не змінювала дизайн плеєра, але поліпшила камеру і додала потужності. Тепер плеєр може порівнятися з iPhone 7 по характеристикам, тільки продаватися він буде помітно дешевше. Однак, такий плеєр потрібен для любителів активного відпочинку, або для колекціонерів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11, яка стане доступною на багатьох смартфонах і планшетах компанії. Що стосується поліпшень, нова ОС подарує користувачам темний режим, а також поліпшену продуктивність. Не виключено, що прошивка забезпечить мінімальне споживання енергії від акумулятора, що збільшить автономність гаджетів. Однак, прошивка стане доступною для користувачів у другому кварталі 2019 року.

Знай.uа писав, що компанія Sony готує до виходу новий смартфон, який отримає гнучкий екран. Схоже, компанія хоче увірватися на ринок складних смартфонів, як це зробили Samsung і Huawei. Однак, Samsung так і не змогла випустити працюючу версію смартфона, а Huawei поки не готова надавати свій девайс.