Компанія Microsoft розширила свій подписочный сервіс Xbox Game Pass з консолей на ПК. Таким чином, тепер і власники Windows-систем зможуть грати в обрані гри, не купуючи їх, а оплачуючи щомісячну передплату. У теорії, це дозволить заощадити користувачам, і грати у всі ігри відразу, а не купуючи їх окремо за великі гроші.

ПК-версія сервісу Xbox Game Pass включає більше 100 ретельно відібраних ігор для Windows 10 від таких відомих геймстудий, як Bethesda, Deep Silver, Devolver Digital, Paradox Interactive, SEGA і т. д. Природно, в бібліотеку також увійдуть всі ігри від внутрішньої студії Xbox Game Studios, а також нещодавно придбаних Obsidian and inXile. У даний момент Microsoft веде переговори з більш ніж 75 геймстудиями і видавцями, щоб ще більше розширити список ігор, доступних в рамках Xbox Game Pass для ПК. Походжу, у Sony тепер великі проблеми, адже головний конкурент випустив крутий сервіс, який точно сподобається користувачам.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила новий плеєр iPod Touch 7. Відзначимо, що компанія оновила плеєр вперше за 4 роки. Що стосується поліпшень, компанія не змінювала дизайн плеєра, але поліпшила камеру і додала потужності. Тепер плеєр може порівнятися з iPhone 7 по характеристикам, тільки продаватися він буде помітно дешевше. Однак, такий плеєр потрібен для любителів активного відпочинку, або для колекціонерів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi випустила нову прошивку MIUI 11, яка стане доступною на багатьох смартфонах і планшетах компанії. Що стосується поліпшень, нова ОС подарує користувачам темний режим, а також поліпшену продуктивність. Не виключено, що прошивка забезпечить мінімальне споживання енергії від акумулятора, що збільшить автономність гаджетів. Однак, прошивка стане доступною для користувачів у другому кварталі 2019 року.

Знай.uа писав, що компанія Sony готує до виходу новий смартфон, який отримає гнучкий екран. Схоже, компанія хоче увірватися на ринок складних смартфонів, як це зробили Samsung і Huawei. Однак, Samsung так і не змогла випустити працюючу версію смартфона, а Huawei поки не готова надавати свій девайс.