Apple може відмовитися від програми iTunes. У новій концепції Apple основним завданням стане зробити пристрої компанії більш автономними. Втім, до цього все йшло, так як сучасним смартфонам немає сенсу підключатися до комп'ютерів. Усі файли для передачі зі смартфона на ПК і навпаки можна зробити за допомогою інтернету і хмарних сервісів.

3 червня в Каліфорнії відбудеться всесвітня конференція розробників на платформі Apple, де будуть представлені доповіді про оновлення операційних систем і новий підхід компанії до додатків. Крім цього, відбулася презентація iOS 13, яка отримає підтримку темного режиму, а також купи цікавих нововведень.

наприклад, "розумні" годинник від Apple Watch стануть менш залежними в плані управління від смартфона iPhone. Приблизно той же підхід торкнеться і планшетних комп'ютерів iPad, які, як очікується, отримають статус практично повноцінної заміни ноутбуків і персональних комп'ютерів, так як буде підтримка клавіатури і мишки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.