У травні 2019 року Microsoft вдалося знайти в Windows серйозну уразливість, через яку могли поширюватися віруси-вимагачі WannaCry і Petya. Однак користувачі зовсім не поспішають качати оновлення безпеки. Це означає, що пристрої мільйонів користувачів все ще під загрозою, або вже заражені вірусами. У теорії, це може призвести до ще однієї хвилі напливів вірусів, які будуть масово заражати комп'ютери, які мають доступ до мережі.

Як повідомляє Microsoft по всьому світу існує як мінімум мільйон уразливих для хакерських атак систем. Представники корпорації впевнені, що для виправленої в травні уразливості вже існує експлойт. І якщо атаки все ще не було — це зовсім не означає, що її не буде. Можливо, деякі користувачі принципово не хочуть оновлюватися, так як оновлення ОС не завжди виправдовують надій, або гальмують роботу комп'ютерів.

Травневе оновлення безпеки включає в себе виправлення уразливості коду служби віддалених робочих столів, яка існує в Windows XP, Windows 7 і їх серверних версіях, таких як Windows Server 2003, Windows Server 2008 R2 і Windows Server 2008. Настійно рекомендуємо оновити до останньої версії свою ОС.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили подробиці про Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року. Повідомляється, що флагман буде працювати без фізичних кнопок, і замість них будуть сенсорні датчики. Будемо сподіватися, що нова технологія буде справді корисною, і подарує користувачам новий досвід у використанні смартфонів. Не варто забувати, що смартфони отримають підтримку сері 5G.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft представила новий сервіс для геймерів під назвою Xbox Game Pass. В теорії, ця технологія допоможе грати в консольні ігри на ПК, що не може не радувати геймерів, причому грати можна у вибрані проекти, які на сьогоднішній день в топі по популярності.

Знай.uа писав, що компанія Apple запатентувала складаний смартфон. Судячи з усього, корпорація хоче заявити про себе на ринку гнучкий смартфонів, як це вже зробили Samsung і Huawei. Однак, гнучкий смартфон від яблучної компанії не вийде в 2019 році.